Voor de bodem:
- 350 g bloem
- 2 tl. bakpoeder
- 80 g suiker
- 1 ei
- 2 g zout
- 170 g margarine
- 250 g vossenbessen uit een potje
Voor de vulling:
- 185 g suiker
- 70 g margarine
- 3 eieren
- 65 g bloem
- 750 g kwark
- ½ tl. kaneelpoeder
Voor de bodem:
Voor de vulling:
De bereidingstijd is 70 minuten, waarvan de oven 50 minuten het werk doet.
Tip: De cake zal in de oven rijzen, maar weer inzakken wanneer hij afkoelt. Als de cake uit de oven komt, is het normaal dat het oppervlak barsten vertoont. Gebruik een donkere springvorm. Voor 800-1100 g deeg adviseren wij een springvorm met een doorsnede van 24 cm.
Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een keukenmachine te gebruiken.
Heb je specifieke vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice
Dankzij jouw feedback verbeteren wij iedere dag onze website. Laat anoniem feedback achter via de korte vragenlijst of neem contact op met onze klantenservice voor specifieke vragen of ondersteuning.