Ingrediënten:

  • 300 g rundvlees van de dij
  • 2 eidooiers
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 snufje paprikapoeder
  • 1 tl kappertjes
  • 2 sjalotten
  • 1 tl mosterd
  • zout
  • peper uit de molen

Bereiding:

De bereidingstijd is 5 minuten met uw Bosch keukenmachine.

  • Gebruik de vleesmolen met de geperforeerde schijf. Snijd het vlees in lange stukken en passer ze twee keer samen met de ansjovisfilets in de vleesmolen. Gebruik op het einde de stopper.
  • Pel en deel de sjalotten en hak fijn.
  • Schep de eidooiers, paprikapoeder, kappertjes en mosterd erbij mengen.
  • Dit mengsel samen met de sjalotten onder de gehakt-ansjovis-massa mengen.
  • Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Het tartaar is bijzonder smakelijk op geroosterd brood.

Veel geluk bij het bereiden van dit recept!

Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een vleesmolen te gebruiken.