- 500 g bloem
- 150 g suiker
- 150 g boter
- 2 eieren
- 1 pakje bakpoeder
- zout
- 3 el. cacaopoeder
- eventueel een paar el. melk
Duur: 23 minuten waarvan de oven 13 minuten het werk doet
Bereiding:
1. Doe alle ingrediënten in een mengkom. (Haal de boter minimaal een uur van tevoren uit de koelkast en snijd deze in kleine stukjes)
2. Mix alle ingrediënten voorzichtig door elkaar. Zodra kleine balletjes beginnen te vormen, voegt u een beetje melk toe tot de balletjes de grootte hebben van een hazelnoot.
3. Mix het deeg om kleine stukjes te vormen en maak daarna kleine balletjes.
4. Leg de koekjes op een goed ingevette bakplaat en plaats deze 13 minuten in de oven op 200° C.
Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een keukenmachine te gebruiken.
Heb je specifieke vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice
Dankzij jouw feedback verbeteren wij iedere dag onze website. Laat anoniem feedback achter via de korte vragenlijst of neem contact op met onze klantenservice voor specifieke vragen of ondersteuning.