Ingrediënten:

  • 500 g bloem
  • 150 g suiker
  • 150 g boter
  • 2 eieren
  • 1 pakje bakpoeder
  • zout
  • 3 el. cacaopoeder
  • eventueel een paar el. melk

Bereiding:

Duur: 23 minuten waarvan de oven 13 minuten het werk doet

Bereiding:

1. Doe alle ingrediënten in een mengkom. (Haal de boter minimaal een uur van tevoren uit de koelkast en snijd deze in kleine stukjes)

2. Mix alle ingrediënten voorzichtig door elkaar. Zodra kleine balletjes beginnen te vormen, voegt u een beetje melk toe tot de balletjes de grootte hebben van een hazelnoot.

3. Mix het deeg om kleine stukjes te vormen en maak daarna kleine balletjes.

4. Leg de koekjes op een goed ingevette bakplaat en plaats deze 13 minuten in de oven op 200° C.

Veel geluk bij het bereiden van dit recept!

Om dit gerecht makkelijker te maken is het handig om een keukenmachine te gebruiken.