400 g zwarte spaghetti
2 el rozijnen
60 g cashewnoten
500 g scampi
2 el olijfolie
3 teentjes verse knoflook
1 chilipeper
1 venkelknol met blad
4 cl Martini Bianco
1 tl saffraandraadjes
zout, peper
Huishoudapparaten
400 g zwarte spaghetti
2 el rozijnen
60 g cashewnoten
500 g scampi
2 el olijfolie
3 teentjes verse knoflook
1 chilipeper
1 venkelknol met blad
4 cl Martini Bianco
1 tl saffraandraadjes
zout, peper
Bereidingstijd: 20 min.
Kooktijd: 20 min.
Heb je specifieke vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice
Dankzij jouw feedback verbeteren wij iedere dag onze website. Laat anoniem feedback achter via de korte vragenlijst of neem contact op met onze klantenservice voor specifieke vragen of ondersteuning.